DANAŠNJI BRAKOVI PUCAJU KAO TIKVE: Još jedan par u CENTRU ZBIVANJA zbog KRAJA, tvrde da se OŽENIO u LUDILU
Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

FRAPIRANI SMO

DANAŠNJI BRAKOVI PUCAJU KAO TIKVE: Još jedan par u CENTRU ZBIVANJA zbog KRAJA, tvrde da se OŽENIO u LUDILU

Nije mogao trezveno da razmišlja

Objavljeno:

Neimenivani izvor rekao je za pomenuti medij da se Ben Aflek "urazumio" nakon što je prethodno više od dve godine bio do te mere zaljubljen u latino divu da nije mogao trezveno da razmišlja.

"Da postoji način da se razvede na osnovu privremenog ludila, on bi to uradio odmah. Oseća se kao da su poslednje dve godine bile samo grozničav san, a sada je došao k sebi i shvata da jednostavno ne postoji šansa da ovo uspe", istakao je izvor. On je dodao da slavni Oskarovac oseća da mu je glava sada mnogo bistrija i da može da nastavi dalje.

Sve o razvodu Dženifer Lopez i Bena Afleka
Sve o razvodu Dženifer Lopez i Bena Aflekafoto: ZUMAPRESS.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Takođe su iznete tvrdnje da se supružnici ne slažu kada je reč o pažnji javnosti i izlaganju medijima, ali s druge strane izvor blizak njima ističe da će oni sve pregurati jer imaju "veliku ljubav".

Spekulacije da nešto nije u redu između glumca i Džej Lo počele su pre nekoliko dana nakon što se par nije zajedno pojavio u javnosti skoro dva meseca. I dok ovo svakako unosi izvesnu sumnju, istina je da su oboje imali vrlo zauzete rasporede - on je snimao "The Accountant" u Los Anđelesu, a ona je radila na kopredsedavanju Met Gale u Njujorku.

1 / 5 Foto: JIM RUYMEN / UPI / Profimedia

No, postoje i informacije o tome da se Ben iselio iz zajedničkog doma, te da oboje traže nove kuće, nakon što su prošle godine kupili vilu vrednu 60 miliona dolara. Opet, tu su i oprečne informacije - određeni izvori kažu da Lopezova kupuje novu nekretninu samo u "investicione svrhe", a da Aflek boravi u drugoj kući samo da bi lakše snimio novi film.

Posle svega izrečenog, supružnici su ipak viđeni zajedno, prvobitno na školskoj priredbi Benove ćerke Fin, a potom su fotografisani kada je glumac automobilom došao po Dženifer ispred jednog hotela. Tu ih je sačekalo more paparaca, a i jedno i drugo su nosili burme, iako ih u danima pre toga nisu imali na šakama.

Bonus video:

00:26

Aleksandar Dragović, delije

(Espreso/Blic žena/Stefana Pavlović/Prenela:m.s.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.